«Årets fotograf» pr mai 2013

Etter Månedens bilde mai 2013 er stillingen som følger i jakten på tittelen «Årets fotograf». Her er de som ligger øverst på listen etter 5 innleveringer. Listen er sortert med navn på fotograf etter plassering.

Mads Erik Husdal 1
Anne Katharine Dahl 2
Karoline Kvernvik 3
Mona Wisth 4
Sandra Upe-Våge 4
Håkon Grønning 6
Johanne S. Husø 6
Aud Elise Sjøsæther 8
Laila Midtgård Høyvik 8

Poengskalaen som benyttes er følgende:
– 1.plass i MB gir 6 poeng
– 2.plass i MB gir 4 poeng
– 3.plass i MB gir 2 poeng
– Antatt i MB gir 1 poeng.

Følgende fotografer har også tatt poeng i en eller flere runder av månedens bilde 2013: Frode Dragland, Olaf Aune, Wenche Aune, May Helen Elvedahl, Asbjørg Handberg, Kristian Voldheim, Ole P Sannerud, Christiane Wüllner, John Erik Setsaas, Liv Stadsøy, Alberto Commodaro, Martin Roksvaag, Nina Tranø, Ommund Øgård, Per Magne Holten, Tove Bjørnbakk, Harm Kroon, Eivind Hamram.