«Årets fotograf» pr mai 2013

Etter Månedens bilde mai 2013 er stillingen som følger i jakten på tittelen «Årets fotograf». Her er de som ligger øverst på listen etter 5 innleveringer. Listen er sortert med navn på fotograf etter plassering.

Mads Erik Husdal 1
Anne Katharine Dahl 2
Karoline Kvernvik 3
Mona Wisth 4
Sandra Upe-Våge 4
Håkon Grønning 6
Johanne S. Husø 6
Aud Elise Sjøsæther 8
Laila Midtgård Høyvik 8

Poengskalaen som benyttes er følgende:
– 1.plass i MB gir 6 poeng
– 2.plass i MB gir 4 poeng
– 3.plass i MB gir 2 poeng
– Antatt i MB gir 1 poeng.

Følgende fotografer har også tatt poeng i en eller flere runder av månedens bilde 2013: Frode Dragland, Olaf Aune, Wenche Aune, May Helen Elvedahl, Asbjørg Handberg, Kristian Voldheim, Ole P Sannerud, Christiane Wüllner, John Erik Setsaas, Liv Stadsøy, Alberto Commodaro, Martin Roksvaag, Nina Tranø, Ommund Øgård, Per Magne Holten, Tove Bjørnbakk, Harm Kroon, Eivind Hamram.

Om Kristian Voldheim

Glad amatørfotograf med fokus på naturfoto
Dette innlegget ble publisert i Årets bilde/Årets fotograf, Premierte bilder. Bokmerk permalenken.