Aktiviteter

Trondhjems Kameraklubb er fotoklubben for deg som er interessert i foto eller film eller begge deler. Om du er ung eller gammel, nysgjerrig nybegynner eller gammel mester, ønsker vi å tilby deg et møtested og et forum for å utvikle din interesse.

Aktiviteter:

Månedens bilde
Avholdes hver 2. torsdag i måneden. Dette er en uformell konkurranse med et tema. Hvert medlem kan stille med to bilder hver, og vi stemmer over disse. Vinneren blir månedens bilde, og vinner sammenlagt over året blir årets fotograf. Ta en titt i galleriet, her finner du vinnerbildene

Bildefremvisning
Medlemmene har anledning til å vise fram egne bilder, for eksempel fra reiser. Vi har sett bilder fra Marokko, Australia, Alaska, Bangladesh, Island m.m.

Fotomaraton
Her møtes vi til avtalt tid og sted, vi får så en tidsfrist og fotografisk tema. Vi møtes så etter noen timer og går på Café eller lignende. Noen tema har vært: Vinkel, Rustikk, Phooning, Lomo.

Utveksling av teknisk informasjon
Vi har diskusjoner rundt tekniske tema innen fotografi. Eksempelvis; Digitale lagringsrutiner og Backup av bildearkiver, CCD-rens, Photoshop tips og triks, fargestyring og masse mer…

Utstillinger
Tidligere utstillinger har vært: Trondhjems Kunstforening, Trondheim folkebibliotek, Dromedar kaffebar i Nordre gate.

Vår faste møtetid er hver 2. og 4. torsdag i måneden, unntatt juni/juli og de dager som kolliderer med helligdager. Sjekk forøvrig kalenderen.

Hvis du ønsker å treffe andre du kan dele din fotointeresse med, ta en tur innom. Du står fritt til å delta på noen møter og se om dette er noe for deg. Møtene begynner kl.18:30 og vi holder på utover kvelden.

Velkommen skal du være!