Personvernerklæring

Personvernerklæring for Trondhjems Kameraklubb (TKK)

Medlemskap hos oss krever at du oppgir enkelte personopplysninger for at vi skal kunne levere tjenester til deg. Ditt personvern er viktig for oss. I denne personvernerklæringen beskriver vi:

 • Hvilke personopplysninger vi behandler
 • Hvordan vi innhenter disse opplysningene
 • Hvem som er ansvarlig for behandlingen
 • Hvordan vi behandler opplysningene
 • Hvilke rettigheter du har
 • Hvem du skal kontakte om personopplysningene dine

Hvilke personopplysninger behandler vi?

TKK bruker informasjonen vi samler inn når det er nødvendig for å levere tjenestene du får gjennom klubbmedlemskapet. Dette inkluderer:

 • Full navn (påkrevet – fordi vi må vite hvem du er)
 • Fødselsdato (påkrevet fordi prisen på medlemskapet er basert på tilhørighet i aldersgrupper)
 • Full adresse (påkrevet for utsendelse av faktura, tilsendelse av materialer, premier osv.)
 • Navn på hovedmedlem (hvis du ønsker familiemedlemsskap)
 • E-post (fordi vi i størst mulig grad ønsker å bruke digital kommunikasjon både for å spare penger og miljø)
 • Mobilnummer (for å raskt kunne komme i kontakt med deg ved f.eks. uforutsette endringer av arrangement, klubbmøter o.l.)

Vi deler kun personlig informasjon med din tillatelse for å fullføre en transaksjon eller tilby en tjeneste som du har forespurt eller autorisert.

Fordi du gjennom ditt medlemsskap i TKK også er medlem i Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) så deler vi nødvendige personopplysninger til dette medlemsskapet med NSFF. For mer informasjon om dette se NSFFs egen personvernerklæring.

Hvis du er tillitsvalgt i TKK vil vi be om at du oppgir blant annet personnummer, som vil deles til de samarbeidspartnere og offentlige register som har behov for disse opplysningene, herunder vår bankforbindelse og Brønnøysundregisteret. Dette gjør vi for å oppfylle de lovkrav som stilles til oss som organisasjon.

Vi deler også informasjon når dette er påkrevd ved lov eller i forbindelse med en rettsprosess.

Nettsider og informasjonskapsler

Informasjon som deles inkluderer cookies fra nettsider vi bruker i klubbarbeidet, herunder:

www.nettvett.no kan du lære om hvordan nettleseren justeres til å godta eller avvise informasjonskapsler, og ellers lese tips for sikker surfing.

Deltakelse i fotoprosjekter og konkurranser

Dersom du deltar i prosjekter, utstillinger, årbøker og konkurranser vil vi kunne lagre og publisere navnet ditt og bildene dine i forbindelse med disse og for historisk dokumentasjon.

Hvordan samler vi inn personlig informasjon?

TKK innhenter data fra deg via ditt medlemskap i vår kameraklubb. Du gir oss noe av denne informasjonen direkte ved innmelding. Vi sender også ut anmodning om oppdatering av personopplysninger med jevne mellomrom for å sikre at vi har riktige data.

Hvem er ansvarlig for behandlingen?

Styreleder er behandlingsansvarlig for TKKs behandling av personopplysninger. Behandlingsoppfølgingen er også delegert til styrets medlemmer, som sammen med styreleder ivaretar den daglige behandlingen av personopplysninger.

Hvilke rettigheter har du?

Når vi ber deg om å oppgi personopplysninger, har du muligheten til å avslå. Hvis du velger å ikke oppgi den informasjonen vi trenger for å kunne tilby en bestemt tjeneste, kan vi forbeholde oss retten til ikke levere denne tjenesten.

Eksempel: Når vi samler inn personopplysninger for å oppfylle vår kontrakt med deg (medlemskap) og du velger å ikke oppgi f.eks. epost og mobilnummer, så vil vi ikke kunne tilby den samme kommunikasjonen og informasjon som våre andre medlemmer får.

Slik får du tilgang til og kan kontrollere personlig informasjon

Du kan sjekke og endre hva TKK og NSFF har samlet inn av personlig informasjon ved å logge deg inn på Min side.

Du kan også ta kontakt med oss på e-post: trondhjemskameraklubb@gmail.com.