Utstilling hos Japan Photo

Trondhjems kameraklubb er blitt spurt om å bidra med bilder til utstilling i Japan Photos nye utvidede lokaler i Trondheim.
De skal åpne en ny etasje i sin butikk i Munkegata og ønsker her bla å stille ut bilder fra Trondhjems kameraklubb.

Vi har derfor opprettet en bildeinnlevering på nsff.no sine sider, «Bildeutstilling Japan Photo», hvor man kan sende inn inntil to bilder. Det er ønskelig (men ikke nødvendig) at bildene har en relasjon til Trondheim. Navngi bildene og last de opp på samme måte som MB innlevering.

NB! Det er kort leveringsfrist på denne innleveringen. Bildene må være lastet opp innen tirsdag 8. april kl 23:59.

Japan Photo vil gjøre et utvalg av bildene som blir levert inn, og vi kan derfor ikke garantere at alle får utstilt sine bilder. Men vi håper at flest mulig ønsker å bidra med bilder til denne utstillingen. Det er en flott måte å vise hva vi holder på med i Trondhjems kameraklubb.
For Trondhjems kameraklubb
Kristian Voldheim (nestleder)