Print workshop

Mandag 26. mai holder vi en «Print workshop» med vår nye Epson A2 printer hos Fotofagskolen. Vi starter kl 18:00!

Målet for kvelden er at alle som ønsker skal få printet 2-3 bilder hver (størrelse A3+). Print foregår til selvkost, dvs vi tar betalt for å dekke kostnader til papir og blekk. Vi har opprettet en liste hvor man skriver opp navn og antall print. Denne vil bli oppdatert på printkveldene og det er derfor ikke behov for å ta med kontanter til workshopen.

Ønsker du å printe bilder før sommeren, ta med en minnepinne med 3-5 bilder eller aller helst egen bærbar pc med bilder.

Dette blir en «prøvekveld» så det vil bli venting! Vi legger derfor opp til at man i «ventetiden» kan se på bilder, diskutere og kanskje jobbe med bilder i felleskap over medbrakt pc. Vi håper også at de som var tilstede på printerkurs hos Fotoimport tidligere i vår også har mulighet til å møte opp på denne workshopen. Da er vi flere som kan bidra på framtidige printkvelder!

Vel møtt!

For Trondhjems kameraklubb
Kristian Voldheim, nestleder