Printkveld tirsdag 1. juli.

Tirsdag 1. juli holder vi en ny «Print workshop» med vår Epson A2 printer hos Fotofagskolen. Vi starter kl 17:00!

Målet for kvelden er at alle som ønsker skal få printet bilder til for eksempel internasjonale konkurranser som har innlevering i sommer. Print foregår til selvkost, dvs vi tar betalt for å dekke kostnader til papir og blekk. Vi har opprettet en liste hvor man skriver opp navn og antall print. Denne vil bli oppdatert på printkveldene og det er derfor ikke behov for å ta med kontanter til workshopen.

Ønsker du å printe bilder før sommeren, ta med en minnepinne med bilder eller aller helst egen bærbar pc med bilder.

Bildene som skal printer må være ferdig redigert mht farger, kontraster størrelse osv. Eventuelt fargeavvik på print korrigerer vi underveis, men det er ikke lagt opp til redigering av bilder på TKK-pc som står koblet til printer.

Det vil bli venting underveis, så ta gjerne med pc med andre bilder for å diskutere sammen med andre.