Oppdatert informasjon om Nasjonal Fotovandring 13.september!

Nasjonal Fotovandring 13.september! – høstens fotografiske begivenhet!

Japan Photo, Akam.no og over 20 fotoklubber står bak årets fotografiske begivenhet, og har den glede å invitere fotoentusiaster over hele landet til Nasjonal Fotovandring.

859298_10152081146930894_4932511260366105799_o

Fotovandringen arrangeres i 19 norske byer og i Trondheim er Trondhjems kameraklubb medarrangør!

Lørdag 13.september fra kl 10:00 er det oppmøte og registrering til årets Nasjonale Fotovandring. Selve fotovandringen starter kl.11:00. Det er lagt opp til en fotovandring gjennom deler av Trondheim sentrum der vi følger en rute som blir utdelt ved påmelding. I Trondheim får vi også med oss fotograf Marcel Lelienhof denne lørdagen. Han vil være med på fotovandringen, og også holde fotoforedrag senere på dagen.

Foreløpig tidsplan ser slik ut (Ca-tidspunkter kan bli endret!)

– Kl 10:00 Registrering hos Japan Photo i Munkegata i Trondheim
– Kl 11:00 Oppstart fotovandring (varighet ca 2 timer).
– Ca Kl 13:00 Enkel servering (kaffe og vafler) hos Japan Photo Trondheim.
– Ca kl 14:00 Fotoforedrag ved Marcel Lelienhof.
– Ca kl 15:00 Quiz og avslutning av arrangement.

Årets tema er KONTRASTER

Det koster 100 kr å delta, men medlemmer i Trondhjems kameraklubb deltar gratis på arrangementet i Trondheim.

Trondhjems kameraklubb har også et tilbud for alle som ønsker å bli medlem i klubben. Vi har halv pris på medlemskap ut året for de som melder seg inn lørdag 13. september. Da får du også, som medlem, gratis tilgang til å være med på Nasjonal fotovandring!

I fotokonkurransen har Japan Photo dekket premiebordet med godsaker til over 180.000 kroner.

Alle deltagere vil også få fri adgang for inntil 4 personer på Preus museum i Horten, med en verdi på inntil 240 kroner. Dette tilbudet gjelder ut 2015.

Målet med Nasjonal Fotovandring er å engasjere, aktivisere og inspirere. Terskelen for å delta er lav – det stilles ingen krav til utstyr eller ferdigheter. Størstedelen av deltagerne er amatører – fra nybegynner til entusiaster. Det er rom for alle med interesse for foto.

Vi håper du vil sette av noen timer 13.september og bli med på årets fotografiske begivenhet. Ta med kamerat ditt, godt humør og del fotogleden med oss. Hold deg oppdatert på http://www.nasjonalfotovandring.no/, https://www.facebook.com/JapanPhotoTrondheim eller her på https://trondhjemskameraklubb.no/