Medlemsmøte 25. sept. -14

Vi minner om medlemsmøtet torsdag (25/9), med fokus på konkurranseforberedelser.

NM I FILM OG FOTO
Det er først og fremst NM i foto som er utgangspunkt for møtet.  Innleveringsfristen er 15. oktober, men det er en god idé å være tidlig ute.

Les mer om NM på NSFFs websider.

På møtet vil vi gå gjennom rutiner for innsending, ikke minst de nye konkurransereglene med ny inndeling av klasser.

Vi satser også på å få en presentasjon av hva som er et godt bilde, sett med «jury-øyne» (i den grad det er mulig – mange har erfart hvor forskjellig ulike juryer bedømmer et og samme bilde), og gode tips til de som vil levere i klassen «Kolleksjon» og ennå ikke har knekket koden.

Det blir også mulighet til å få hjelp med å skrive ut bilder for innlevering til NMs papirklasser. Ta med bildene på en minnepinne.

NB: Bilder som skal skrives ut, må være ferdig redigerte og klar til print!

Bilder som skal leveres til NM vil bli prioritert denne kvelden, og en må være forberedt på litt «kø» ved skriveren.

Det er også en fordel om bildene er registrert og etikettene skrevet ut fra NSFFs innleveringsside. I så fall kan bildene gjøres klar til innsending med det samme.

Utskrift på TKK-skriveren skjer til selvkost for medlemmer. Prisen varierer litt med papirvalg, men regn med ca. 70,00  kr pr print.

Om du ikke har tenkt å levere i printklassen, oppfordrer vi likevel til å delta i NM. Mange har opplevd at det er veldig inspirerende å få antatte eller premierte bilder, og det er ikke vanskeligere å sende inn digitalt til NM enn til Månedens bilde.

FIAP WORLD CUP OG INTERNASJONALE KONKURRANSER
TKK satser også på å stille i FIAP World Cup for fotoklubber. Les mer.

Det er også sendt ut en egen e-post om denne konkurransen.

Frist for innsending er 2. oktober, og vi har opprettet en egen innsending for TKK på NSFFs sider – samme sted som vi leverer til Månedens bilde.

Vi vil også orientere om denne konkurransen på møtet torsdag, sammen med litt generell info om deltakelse i internasjonale konkurranser.

Velkommen til et nyttig og praktisk medlemsmøte!

Som vanlig er møtet på Norsk Fotofagskole, Nedre Ila 39. Møt presis kl. 18.30, ytterdøra er låst på kvelden.