Medlemsmøte 8. januar

Vinner MB - Desember 2014. Månelyst av Karoline Kvernvik

Vinner MB – Desember 2014. Månelyst av Karoline Kvernvik

Vi minner om Månedens bilde
torsdag 8. januar kl 18:30, hos Norsk fotofagskole i Nedre Ila 39. Innleveringsfrist for bilder til konkurransen er allerede i dag (mandag) kl 23:59.

Tema denne måneden er «Fritt motiv».
Det kan leveres inntil to bilder til konkurransen.

Vi vil som vanlig gjøre bildene tilgjengelig via web, slik at de som ønsker det, kan se gjennom bildene før medlemsmøtet torsdag. Vi oppfordrer alle til å benytte denne muligheten, ettersom vi kommer til å bruke noe kortere tid på gjennomgangen i selve møtet.

Innleverte bilder blir tilgjengelig fra tirsdag ettermiddag (anonymisert og uten tittel). Det kommer en egen epost på dette med lenke til bildene.

Bilder leveres inn via NSFF sine websider.

Logg deg på med brukernavn og passord som du har fått fra NSFF. Du må være registret medlem i TKK for å kunne delta i konkurransen.

På høyre side finner du lenken «Klubber med egne innleveringer» og «Trondhjems KK». Her finner du registrering og opplasting for Månedens bilde.

Skulle det være problemer med innlogging eller opplasting, ta kontakt med styret. Bildene kan da evt. sendes som epost til: trondhjemskameraklubb@gmail.com.

Bruk i så fall følgende navngivning på vedlagte bildefiler: bildets_tittel-fornavn_etternavn.jpg.  Eksempel på filnavn: En_fin_blomst-Ola_Nordmann.jpg