Årsmøte TKK

Vi minner om årsmøtet i TKK førstkommende torsdag 26/2 2015 kl. 18.30 på Fotofagskolen.  Møtet ble formelt innkalt via e-post til medlemmene 10/2-15. Sakspapirene er lagt ved også denne e-posten.

Innlevering til Trienberg før møtet.

Vi minner også om at ha betalt medlemskontingenten for 2015 for å ha stemmerett på årsmøtet.

Etter årsmøtet vil tidligere leder i NSFF, Roald Synnevåg, vise bilder.  Roald er den eneste i Norge som er tildelt utmerkelsen MFIAP (Master of Photograpy FIAP). Dette er den høyeste utmerkelsen som FIAP *) tildeler.

Roald vil vise portefolioen som var en del av grunnlaget for tildelingen, og en annen kolleksjon.

Vi vil også dele ut medaljer og diplomer fra høstens runde i NM i foto, og ikke minst – pokalen for beste klubb i FIAP World Cup.

Etter årsmøtet går vi sammen til den tyrkiske restauranten like borti gata, hvor vi har reservert et langbord. Mat og drikke er valgfritt, godt humør og fotososial prat er obligatorisk.

INNLEVERING TRIERENBERG FØR ÅRSMØTET:

Vi minner om felles innlevering til Trierenberg-konkurransen samme kveld. De som vil delta i konkurransen tar med print ferdig merket til innlevering, og en minnepinne med filer og skjema til møtet. Se egen e-post fra Håkon Grønning om detaljer. NB: Innlevering skjer FØR årsmøtet. Møt derfor opp kl. 18.00 hvis du har levering til Trierenberg.