Medlemsmøtet 27. august

MEDLEMSMØTE 27. august kl 18.30,
Sted: Norsk Fotofagskole i Nedre Ila 39
Tema: Trondheimsnatt
—————————————————————————–
Etter en kald juli har august leflet med varme vinder og en klar blå himmel. Strålene fra himmelens lysende kilde har penetrert vår tykke trondheimshud og dens livgivende varme har pulsert seg inn i våre hjerter,

våre Trondheimshjerter

Foran oss ligger den kalde tida, med mørke, kulde vinde og regn. Men kjernen av varme og energi har fått brennstoff. Det livgivende pulserende hjertet har flammet opp og varmen kommer nå innenfra. Denne varmen skal gi sjelen og kroppen kunstnerisk overflod. Overflod som bruker den kalde tida til kreative krumspring der et enkelt apparat manifesterer bilder og kunst i Trondheims ånd. I lys og varme, dag som natt

i Trondheimsnatt
—————————————————————————–

– Ta med mer eller mindre ferdige bilder til Trondheimsnatt på
minnepenn (evt. egen PC).

– Ta også med uferdige skisser, ideer, tanker rundt prosjektet.

– Informasjon om aktiviteter og komiteens tanker – med spørsmål
og svar.

– Vi deler oss inn i grupper for å diskutere bilder og ideer.

– Oppsummering.

Vel møtt!