Medlemsmøte torsdag 12. 11

Månedens vinner i oktober - Sandra Upe Våge

Månedens vinner i oktober – Sandra Upe Våge

Velkommen til medlemsmøte
med Månedens bilde.
Tema denne måneden er «Urban».

Tid og sted:
Torsdag 12. november kl 18:30,
Norsk Fotofagskole i Nedre Ila 39.

Det kan leveres inntil to bilder til konkurransen.

Innleveringsfrist er mandag kl. 23:59, tre dager før møtet.
Vi vil som vanlig gjøre bildene tilgjengelig via web, slik at de som ønsker det, kan se gjennom bildene før medlemsmøtet torsdag. Vi oppfordrer alle til å benytte denne muligheten, ettersom vi kommer til å bruke noe kortere tid på gjennomgangen i selve møtet.

Innleverte bilder blir tilgjengelig fra tirsdag ettermiddag (anonymisert og uten tittel). Det kommer en egen epost på dette med lenke til bildene.

Bilder leveres inn via NSFF sine websider.

Logg deg på med brukernavn og passord som du har fått fra NSFF. Du må være registrert medlem (betalt medlemskontingent) i TKK for å kunne delta i konkurransen.
På høyre side finner du lenken «Klubber med egne innleveringer» og «Trondhjems KK». Her finner du registrering og opplasting for Månedensbilde.

Skulle det være problemer med innlogging eller opplasting, ta kontakt med styret. Bildene kan da evt. sendes som epost til: Trondhjems Kameraklubb
Bruk i så fall følgende navngivning på vedlagte bildefiler: bildets_tittel-fornavn_etternavn.jpg. Eksempel på filnavn: En_fin_blomst-Ola_Nordmann.jpg