Medlemsmøte torsdag 3.12

Månedens vinner i november - Krististan Voldheim

Månedens vinner i november – Krististan Voldheim

Velkommen til medlemsmøte med Månedens bilde torsdag 3. desember kl. 18:30, hos Norsk Fotofagskole i Nedre Ila 39.

NB! Møtet er allerede førstkommende torsdag. Dette for å gjøre plass til juleavslutning for TKK torsdag 10. desember

Tema denne måneden er «Frost».

Det kan leveres inntil to bilder til konkurransen.

Innleveringsfrist er allerede mandag kl. 23:59, tre dager før møtet!

Vi vil som vanlig gjøre bildene tilgjengelig via web, slik at de som ønsker det, kan se gjennom bildene før medlemsmøtet torsdag. Vi oppfordrer alle til å benytte denne muligheten, ettersom vi kommer til å bruke noe kortere tid på gjennomgangen i selve møtet.

Innleverte bilder blir tilgjengelig fra tirsdag ettermiddag (anonymisert og uten tittel). Det kommer en egen epost på dette med lenke til bildene.

Bilder leveres inn via NSFF sine websider.

Logg deg på med brukernavn og passord som du har fått fra NSFF. Du må være registret medlem i TKK for å kunne delta i konkurransen.

På høyre side finner du lenken «Klubber med egne innleveringer» og «Trondhjems KK». Her finner du registrering og opplasting for Månedens bilde.

Skulle det være problemer med innlogging eller opplasting, ta kontakt med styret. Bildene kan da evt. sendes som epost til:trondhjemskameraklubb@gmail.com.

Bruk i så fall følgende navngivning på vedlagte bildefiler: bildets_tittel-fornavn_etternavn.jpg.  Eksempel på filnavn: En_fin_blomst-Ola_Nordmann.jpg

Vi minner også om påmelding til juleavslutning torsdag 10. desember. Påmelding gjøres fra følgende lenke: Påmelding årets julebord

 

 

Vel møtt!