Medlemsmøte torsdag 11.2.16

Månedens vinner i desember - Ommund Øgard

Månedens vinner i desember – Ommund Øgard

Hei alle TKK-medlemmer!

Vi minner om medlemsmøte med årets første Månedens bilde torsdag 11. februar kl. 18:30, hos Norsk Fotofagskole i Nedre Ila 39.

Tema denne måneden er «Global oppvarming». Dette er også tema i årets NM i foto til våren.

Det kan leveres inntil to bilder til konkurransen.

Innleveringsfrist er mandag kl. 23:59, tre dager før møtet!

Vi vil som vanlig gjøre bildene tilgjengelig via web, slik at de som ønsker det, kan se gjennom bildene før medlemsmøtet torsdag. Vi oppfordrer alle til å benytte denne muligheten, ettersom vi kommer til å bruke noe kortere tid på gjennomgangen i selve møtet.

Innleverte bilder blir tilgjengelig fra tirsdag ettermiddag (anonymisert og uten tittel). Det kommer en egen epost på dette med lenke til bildene.

Bilder leveres inn via NSFF sine websider:

http://www.nsff.no/cms/index.php?page=forside

Logg deg på med brukernavn og passord som du har fått fra NSFF. Du må være registret medlem i TKK for å kunne delta i konkurransen.

På høyre side finner du lenken «Klubber med egne innleveringer» og «Trondhjems KK». Her finner du registrering og opplasting for Månedens bilde.

Skulle det være problemer med innlogging eller opplasting, ta kontakt med styret. Bildene kan da evt. sendes som epost til:trondhjemskameraklubb@gmail.com.

Bruk i så fall følgende navngivning på vedlagte bildefiler: bildets_tittel-fornavn_etternavn.jpg.  Eksempel på filnavn: En_fin_blomst-Ola_Nordmann.jpg

Vel møtt!

For Trondhjems kameraklubb
Kristian Voldheim, nestleder