Stian Klo på medlemsmøtet 22. april

Vi har vært så heldige å få Stian Klo, natur- og landskapsfotograf fra Harstad, til å holde et foredrag på medlemsmøtet torsdag 22. april.

De som følger Stian på Instagram (www.instagram.com/stianmklo) vil ha lagt merke til hans minimalistiske stil, og bildene har vært brukt av både Apple, National Geographic, Disney, TIME og BBC. I foredraget vil Stian gi eksempler på hva han ser etter og hvordan han jobber både før, under og etter selve fotograferingen, for å få fram bildene slik han ønsker de skal være.

Sammen med fotokollega Arild Heitmann driver han www.lofotentours.com som har spesialisert seg på fotokurs og workhops rundt omkring i hele verden. Det siste året har de skreddersydd turer for det norske markedet i samarbeid med Stjørdal Foto.

Møtet starter som vanlig kl. 18.30, og vi «åpner» kl. 18.00 for de som vil logge seg inn for litt fotoskravling før møtet. Lenke til innlogging blir sendt på e-post til alle medlemmer.

Foto: Svalbard autumn, Stian Klo
Foto: Svalbard autumn, Stian Klo