Fotograf Siri Nordberg Malvik 4. november

Velkommen til fysisk medlemsmøte torsdag 4.11 på Fotofagskolen.

På medlemsmøtet 4. november møter vi fotograf Siri Nordberg Malvik. Hun vil fortelle om sitt siste, store prosjekt hvor hun har fulgt en familie hvor far i huset hadde uhelbredelig kreft. Hun har også med seg Guri, mor i huset, da dette er sett fra hennes ståsted og med alle de følelser som fulgte med – et prosjekt i bilder og tanker.

Siri sier dette om prosjektet: 

«Denne reisen har vært en stor læringsprosess som menneske og fotograf, og jeg tenker at det kan være fint å dele dette prosjektet med medlemmene i TKK. Det blir også naturlig å snakke litt om hvordan jeg jobber med mennesker/modeller, lys, idemyldring og forberedelser til en fotografering (ikke teknisk). Det er et veldig nært og personlig foredrag, men jeg synes det er viktig å kunne sette fotografi i en slik kontekst. For meg som fotograf har dette også endt i et skifte; hvor går veien videre med mitt kamera?»

Velkommen til møte! 

TID OG STED:

  • Torsdag 4. november, kl. 18:30. Dørene åpner kl. 18:15.
  • Norsk Fotofagskole, Mellomila 56 i Trondheim. Se i kart