Digitalt julemøte 16. desember

Kjære alle kameraklubbvenner

Velkommen til digitalt julemøte på torsdag! 🎅🎅

27 påmeldte TKKere gledet seg til juleavslutning på Tavern, men med de nye restriksjonene måtte vi dessverre avlyse arrangementet. Det er vi skikkelig lei oss for!

MEN – vi kjører en reprise på fjorårets julevri – på Zoom!
Innholdet blir – bortsett fra ribba og lutefisken – det samme; kåring av Årets fotograf og Årets bilde, heder og ære fra Melhuus-konkurransen og NM i foto med bildevisning, med mer. Det blir også litt informasjon om aktivitetene i året som kommer, og tid til skravling.

Og ikke minst: DU skal få lov å være julenisse i et minutt! 🎁
I fjor tok vi runden med juleønsker, der alle kom med et ønske om tema, foredragsholder eller andre aktiviteter for 2021 – og mange av dem har blitt oppfylt.

I år snur vi om, og oppfordrer alle til å dele et lite tips til de andre medlemmene i klubben. Det kan være hva som helst som inspirerer i fotosammenheng.

For eksempel: Et fint sted å fotografere, ei fotobok jeg ble inspirert av, en fotograf det er verdt å google, et teknisk tips om kamerainnstillinger eller redigering, et godt foto-sitat, ei nettside jeg ofte bruker, mitt beste TKK-minne fra 2021, eller hva jeg finner på når jeg har fototørke.

Ett minutt holder – og det er lov å melde pass.

Vi oppfordrer også til å ta på nisselua eller et julefint antrekk, finne fram akevitt/gløgg/julebrus og komme i førjulsstemning sammen med oss andre på skjermen. 😍

Møtetidspunktet blir fortsatt torsdag 16. desember kl. 18.30.

Lenke vil sendes ut på e-post i forkant av møtet.

Velkommen! 🎄