Medlemsmøte – Foredrag og bildevurdering 22. september

PROGRAM:

Håkon Grønning: Ansikt og kropp

 «Ansikt og kropp» er et spennende område å arbeide med som fotograf.

Med kamera som verktøy tar vi bilder av det ytre, noe vi kan se grunnet lysbølger som reflekteres fra et fysisk objekt. Når vi retter kamera mot mennesker skaper vi i utgangspunkt et «ytre» bilde av personen(e). Men, så skjer det noe mer. I dette møtet med en annen person tror jeg at personen og fotografen forandres ørlite, det oppstår en grad av kontakt, og det er dette som er så utrolig spennende. Så jeg er alltid på jakt etter å «trenge igjennom», til å nå forbi det ytre og få tak i noe fra «innsiden». For å få til dette mener jeg det kreves en viss grad av å «senke guarden», og det å jobbe med nakenhet i dobbelt forstand har blitt en vei å gå for meg. Mine bilder handler om møter, indre følelser og kanskje mest om mitt eget indre. Følelser, frihet og skjønnhet. 

We don’t see things as they are, we see them as we are» ~ Anaïs Nin

Jeg organiserer av og til også kurs, workshops eller det å jobbe sammen med en eller flere fotografer. I foredraget vil jeg vise egne bilder og i tillegg noen bilder fra deltagere jeg har samarbeidet med.  

mvh Håkon

Bildevurdering 

Få tilbakemelding på bildene dine! 

Vi deler oss i grupper og vurderer hverandres bilder.Dette kan være nyttig på mange måter, enten du lurer på å delta i en konkurranse eller for din fotografiske utvikling. 

Du kan delta med inntil 4 bilder som vi printer ut for deg. Lever bildene senest tirsdag 20.9, kl 23:59!

Lengste side skal være 2400 piksler og filstørrelsen maks 3 MB. Bildene leverer du på https://app.nsff.no/

STED OG TID:

Fotofagskolen, Mellomila 56, 22. september kl. 18:30.