Digitalt medlemsmøte – Dyr og fugler 17. november

Medlemsmøtet torsdag 17. november kl 1830 vil foregå på ZOOM siden Dokumentarfotofestivalen skal benytte lokalene på Fotofagskolen.

PROGRAM:

Knut Inge Røstad: Dyr og fugler

Tema for denne Månedens bilde er Dyr og fugler  (innleveringsfrist 27. november), og vi har vært så heldige å få fulltids moskusguide og frilansfotograf Knut Inge Røstad til å holde et foredrag for oss om hvordan han tar sine bilder. I tillegg til å vise bilder vil han snakke om forberedelsene i forkant, hva som skjer bak kamera, hvilket utstyr han benytter og generelt gi tips og gode råd. Søk han gjerne opp på Instagram under @kinge42.

STED OG TID:

Digitalt møte på Zoom, 17. november kl. 18:30. Lenke til møtet sendes ut på e-post til medlemmene før møtet. Ikke medlem? Ta kontakt dersom du ønsker å bli med!