Nasjonalt foto- og filmtreff 2-4. juni i Trondheim

Detaljer og påmelding på fototreff2023.no

Mennesker og møteplasser

2. juni 2023 har det gått nøyaktig 10 år siden sist det ble arrangert Nasjonalt film- og fototreff i Trondheim. Og det er 95 år siden Trondhjems Kameraklubb ble stiftet. Da synes vi det er på tide igjen å ønske gamle og nye fotovenner velkommen til Trondheim!

Vi garanterer ei helg med inspirerende foredrag og aktiviteter, og ikke minst fotososialt samvær med likesinnede fra hele landet.

Det skal selvsagt bli tid til å utforske byen på egen hånd med kamera. Og selv om vi – som alle besøkende – aldri blir lei av å fotografere Domkirka, Bakklandet og Gamle Bybro, gleder vi oss til vise deg de stedene i trønderhovedstaden som du ikke visste fantes. Og menneskene, både foran og bak kamera. Derfor har vi valgt Mennesker og møteplasser som tittel på det vi håper skal bli årets høydepunkt for folk med foto som lidenskap.

Hovedbasen for treffet blir Qualiy Hotel Prinsen, midt i sentrum med gangavstand til alt. Der har vi også reservert hotellrom for tilreisende til en ekstra gunstig pris for deltakere. Vi kommer tilbake med mer informasjon om kort tid, men sett av den første juni-helga i kalenderen allerede NÅ. Vi gleder oss til å se deg i Trondheim!

Følg gjerne arrangementet på Facebook: https://fb.me/e/3RI4lIjiR