Medlemsmøte – Makro 26. januar

Velkommen til medlemsmøte torsdag 26. januar kl 1830 på Fotofagskolen der Linda Bjørgan kommer for å gi oss et innblikk i makrofotografering.

PROGRAM:

Linda Bjørgan: Makrofotografering

Makrofotograferinga åpnet en helt ny verden for meg og den har hatt stor betydning for fotografering av fugler, landskap, folk og miljøer. Det skal jeg snakke litt om i foredraget mitt.

Født og oppvokst på Frøya, bor i Trondheim, men drar til Frøya så ofte jeg har anledning. Har fotografert siden jeg kjøpte mitt først speilrefleks som 20-åring. De siste 20 åra har fotograferinga vært mer målretta. Ble Norgesmester i naturfoto i 2014, men fotograferer ikke for konkurransenes skyld. Jeg liker best å konkurrere mot meg selv.

STED OG TID:

Fotofagskolen, Mellomila 56, 26. januar kl. 18:30.