#kaduitjveit

Read in English

 

Ka du veit og ka du itj veit om veitan i Trondheim?

Nå har du en unik sjanse til å bli opplyst og inspirert!

Trondhjems kameraklubb er 90 år i 2018 og vi feirer med en stor og flott jubileumsutstilling med tittel KaDuItjVeit som åpner fredag 14. september.

Her vil vi presentere for mange det ukjente Trondheim, det vi finner bak fasadene, i veiter og gårdsrom. Alle bildene i utstillingen er tatt av TKKs medlemmer i 2018 og alle er fra veitene i nerbyen.

 

Kan det være spennende da?

Kom og se selv, kanskje finner du en favoritt eller to!

Bildene presenteres i en utendørs permanent utstilling rundt omkring i veitene i nerbyen til glede for byens befolkning og tilreisende som kan gå på oppdagelsesferd.

Klubbens medlemmer stiller også ut veitebilder i Fiskhallen i Taraldsgårdsveita i forbindelse med Kulturnatt. Hit ønsker vi deg velkommen til åpning fredag 14. september:

 

Bidra du også!

Se bildene med flere detaljer på Instagram under emneknaggen #kaduitjveit. Denne kan du også bruke for å legge til dine egne bilder i den digitale utstillingen vår.

 

Kart

KaDuItjVeit_utstillingskart_2526

 

Kjøpe bilder?

Ta kontakt med oss på e-post trondhjemskameraklubb@gmail.com og referer til bildet/bildene du vil kjøpe.

Oversikt over bildene med fotograf og titler finner du i utstillingskatalogen

 

Takk!

Trondhjems kameraklubb ønsker også å takke Norsk Selskap For Fotografi og Trondheim kommune for økonomiske bidrag som har gjort det mulig å få til denne flotte utstillingen!

Takk også til Byantikvaren i Trondheim for et godt samarbeid, og til Fotoimport og Skiltsystemer som har produsert utstillingsbildene.

 

Bilder

Klikk her for utstillingskatalogen med bilder og noen av fotografenes tanker