Jubileumsåret 2018

Trondhjems Kameraklubb fyller 90 år i 2018, og vi feirer gjennom hele året med både lokale og nasjonale aktiviteter.

Jubileumsfest

Først ute er selvsagt jubileumsfesten! 2. mars, på dagen 90 år etter stiftelsesdagen i 1928, feirer vi klubben vår som seg hør og bør med fest for våre medlemmer. Invitasjon og detaljer rundt festen vil bli kommunisert direkte til medlemmene gjennom epost rett over nyåret.

Jubileumskonkurranse

Jubileumskonkurransen fra TKK er en helt ny nasjonal fotokonkurranse som er planlagt å skulle bli en årlig konkurranse. Konkurransen vil bli avviklet i tidsrommet 15. mars – 15. mai, og vinner vil bli utropt i forbindelse med det regionale foto- og filmtreffet på Inderøy.

Mer om detaljer rundt deltakelse vil bli publisert på NSFFs hjemmesider og Facebooksider samt våre hjemmesider og Facebooksider rett over nyttår.

Regionalt foto- og filmtreff, Inderøy

Treffet avholdes på Inderøy i Trøndelag, helga 8.-10. juni 2018.

Som tittel på treffet og ramme rundt programmet, har vi satt Menneske og landskap.

Mer om program og detaljer for treffet vil bli publisert på NSFFs hjemmesider og Facebooksider samt våre hjemmesider og Facebooksider rett over nyttår. Men hold av datoene allerede nå!

Jubileumsutstilling

Til høsten planlegger vi å avslutte jubileumsåret med en utstilling. Detaljene rundt denne er ikke klar ennå, men vil bli publisert på utstillingens hjemmeside og Facebooksider i løpet av våren.