Resultat Melhuus, høst 2014

Resultat Melhuus høst 2014
Gratulerer til alle! Gratulerer spesielt til Wenche Aune (Monokrom) og Håkon Grønning (farge) som stakk av med pokalene!

Generelle kommentarer:
For det første mange flotte bilder med gode ideer og historier. Mange av dere mangler fortsatt å gjennomføre bildene i redigeringen, noen blir over-redigerte og sprekker opp. Noen har ikke god balanse mellom lyse og mørke felter i bildene. Vær bevist på hva dere ønsker skal ha fokus i bildet og framhev det.

Kutt bort det som ikke er nødvendig i bildene. Ser dere jobber mer med portretter som er kjempebra.

Ellers mener jeg at noen av bildene som deltar har deltatt tidligere, sørg for at dere ikke sender bilder dere har sendt før, men prøv heller på nye bilder.
Alt i alt mange flotte bilder, som vakte mange flotte diskusjoner i juryen som denne gangen besto av fotoassistentene ved Norsk Fotofagskole. De hadde lite sansen for innramminger som ikke passer motivet og som bare tar oppmerksomheten vekk fra bildet. Rammene skal om de brukes ikke konkurrere med innholdet i bildet.
Ønsker dere alle sammen en fantastisk flott fotojul!

Juleklæmmer fra Trine

2014-HØST-Melhuus Konkurransen Resultater