Pimp my picture

Medlemsmøte torsdag 26. mars – «Pimp my picture»

Uredigert

Uredigert

Med innleveringsfrist 8. mars.

Vi diskuterer ofte (bla på månedens bilde) alternative redigeringer av et bilde. Hvordan hadde bildet sett ut i sort/hvit? Hva om fargene hadde vært duset ned, eller skyggene i ansiktet hadde vært lettet opp? Hvordan hadde bildet blitt med en alternativ beskjæring?

 

Redigert

Redigert

Nå kommer muligheten til å gjøre noe med dette! Torsdag 26. mars skal vi på «pimpe» bildene til hverandre! Dvs, vi skal gjøre det på forhånd, og se og snakke om resultatene på dette medlemsmøtet.

Vi har nå åpnet en innlevering på www.nsff.no (på samme måte som innlevering til MB) hvor alle som ønsker kan sende inn et bilde for redigering av andre.

Etter innleveringsfristen har gått ut, vil vi publisere bildene på samme måte som i MB, slik at alle kan se bildene, og laste ned et bilde for alternativ redigering.

Til slutt vil vi gjøre et utvalg av noen av de innleverte bildene, og redigerte utgaver, for å diskutere disse på møtet torsdag 26. mars.

I første omgang ønsker vi at så mange som mulig leverer inn et bilde som kan brukes til alternativ redigering. Logg på nsff.no og se etter innleveringen «Pimp my picture».

Her laster du opp et bilde, men i to utgaver:

  1. Ferdig redigert utgave av ditt bilde
  2. Uredigert versjon av samme bilde

Begge bildene må leveres i jpg format og 2400 pixler på lengste side.