Medlemsmøte torsdag 12. mars

Månedens vinner februar  2015 - Mads Erik Husdal

Månedens vinner februar 2015

Vedlagt følger lenke til innsendte bidrag til Månedens bilde for mars 2015, hvor tema er «Veien». Innleverte bilder.

Det er levert 40 bilder til konkurransen. Bildene blir vist uten tittel i forhånds-visningen, da juryeringen på torsdag også vil foregå uten tittel. Tittel på bildene vil først bli vist ved plenumskritikken på møtet.

  • Ønsker du å «forhåndsstemme» eller kladde poengsummer på forhånd så er TKK poengskjema tilgjengelig på våre nettsider. Dette kan du skrive ut og sette poengsum i forkant av møtet hvis ønskelig. Ta i så fall med deg ditt eget utfylte poengskjema til MB møtet på torsdag.

Poengskjema kan lastes ned her.

For veiledning til bedømming/juryering av bildene. Benytt følgende skjema.

Medlemsmøte for «Månedens bilde mars» er førstkommende torsdag, kl 18:30 hos Norsk fotofagskole.