Klubbtur til Røros i oktober

Vi inviterer til etterlengtet fototur til Røros helgen 1.-3. oktober.

Turen skal gi inspirasjon, fotoopplevelser, vakkert (høst) landskap samt hyggelig sosialt tiltak for å bli bedre kjent med klubbens medlemmer.

Bergstaden Røros byr på spennende motiver, alt fra Røros Kobberverk, gamle trehus, flott landskap, byliv og mennesker. Byen er perfekt for den som ønsker å utforskeomgivelsene med kamera, enten for deg selv eller sammen med fotoentusiaster.

Program

Programmet vil komme etter hvert. Ønsker du å være med i turkomitéen og bidra til å lage et spennende program for turen? Ta gjerne kontakt, eller kryss av i påmeldingsskjemaet

Reise/transport

Reise til/fra Trondheim må du ordne med på egen hånd. Det går tog og buss, og kjøring med bil og skyss kan organiseres felles.

Mat

Middag fredag og lørdag er organisert og er lagt til to ulike restauranter. Maten betales av den enkelte. Detaljer kommer vi tilbake til, men kryss av i påmeldingsskjemaet så vi vet hvor mange vi skal reservere bord til. Til lunsj ordner vi matpakke, kr 95.

Overnatting på Vertshuset Røros

Enkeltrom kr 1095,-/døgn inkl. frokost. Dobbeltrom* kr 725,-/døgn inkl. frokost.
*Det er ønskelig å oppgi navn på den man ønsker å dele rom med.

Det er reservert overnatting for 30 personer. Førstemann til mølla-prinsippet, så meld deg på snarest!

Påmelding

Merk at påmeldingen er bindende. Betaling skjer direkte til hotellet ved utsjekk. Påmeldinger og endringer etter 15. august må tas dirkete med hotellet.