Resultat fra fotomaraton, juni 2021

Grethe Lindseth og Håkon Grønning vant hvert sitt tema i vårens fotomaraton, og kunne med lik poengsum dele totalseieren. Vi gratulerer!

  • Grethe Lindseth – 17p.
  • Håkon Grønning – 17p.
  • Jonas Hallberg Eggen – 12p.
  • Lise Sørensen – 11p.
  • Ingunn Kjøllmoen – 11p.
  • Morten Mehli – 11p.
  • Ommund Øgård – 10p.
  • Olaf Aune – 9p.

Beste bilder «Abstrakt»

Beste bilder «Svarthvit»

Om konkurransen

Medlemmene fikk to timer på å løse de to oppgavene på et sted med hagelignende karakter i nærheten av hvor de bodde (på grunn av koronarestriksjoner på arrangementer i Trondheim). Det kunne være hjemme i deres egen hage, eller en hage, park eller «urbant grøntområde» i nærområdet. Temaene ble avslørt via SMS til medlemmene i det de skulle starte.

Regler om etterbehandling: Farger og kontrast kunne korrigeres. Konvertering til monokrom/svarthvit, samt fjerning av støv og støy var tillatt. Beskjæring og manipulering som flytting, tilføring eller fjerning av element i bildet, var IKKE tillatt.

Vinnerbildene ble stemt frem av medlemmene på kameraklubbens sommeravslutning 15. juni.