Munken – nasjonal fotokonkurranse

Innleveringen stengte 5. april og bidragene er nå under juryering. Resultatene vil bli meddelt deltakerne og publisert på nettsiden vår senest 8. mai 2021.

Invitasjon 4. Munken fotokonkurranse

Trondhjems Kameraklubb har gleden av å invitere alle fotografer i Norge til «4. Munken fotokonkurranse – Trondheim nasjonale 2021».

Tema

Konkurransen har to tema – monokrom og farge, begge med fritt motiv.

Godkjenning

Konkurransen er godkjent av NSFF (Patronage 2021/1) og resultater fra konkurransen vil derfor telle til NSFF plaketter og hederstegn.

Innlevering

Bildene skal leveres digitalt her: http://www.photocompentries.net/?org=TKK

Innleveringen stenger 5. april 2021 kl 23:59

Premiering

Det deles ut TKK gull-, sølv- og bronsemedaljer til de beste bildene i hvert tema. I tillegg vil det bli utdelt «Thor Melhuus minneplakett»* til beste portrett og NSFF pokal til beste fotograf totalt.

*Fotograf Thor Melhuus gikk bort i 2017. Han var en sentral person i fotomiljøet i Trondheim i mer enn en mannsalder og han har blant annet portrettert kongeparet. Han var æresmedlem Trondhjems kameraklubb og NSFF, og fikk kongens fortjenestemedalje for sitt fotografiske virke.

Konkurranseregler

Tidligere resultater

Se resultatene fra alle våre nasjonale konkurranser her

Om konkurransen

Konkurransen ble startet i forbindelse med Trondhjems Kameraklubbs 90-årsjubileum i 2018. Konkurransen fikk navnet «Munken» i 2020, inspirert av blant annet kjente landemerker i Trondheim som Munkholmen, Munkegata og fjellet Munken, men også Norges mest kjente spøkelse, munken i Nidarosdomen. Les mer om navnevalget her

munkholmen.jpg